Onze OliveOilsLand® Merkolie, die wordt geproduceerd met de koude persmethode in onze faciliteit waar de voedselveiligheidsnormen op het hoogste niveau worden beschermd en in roestvrijstalen tanks zonder contact met lucht, voelt aangenaam aan op uw smaakpapillen met zijn unieke smaak. Het wordt ook wel de smaak van de Egeïsche Olijfolie genoemd onder de mensen.
Een natuurlijke Extra Vergine Olijfolie met een hoog gehalte aan vitamines, aroma, polyfenolen en antioxidanten wordt verkregen door opslag onder stikstofgas en botteling weg van licht en zuurstof. Kwaliteitscontroleactiviteiten worden gepland en ontwikkeld in overeenstemming met het ISO 9001 Kwaliteitsmanagementsysteem in alle processen van de oogst tot het bereiken van de consument.
Onze olijfolie die we produceren onder het merk OliveOilsLand®, dat de toonaangevende producent van olijfolie in Turkije is.
OliveOilsLand® is een van de eerste uitvinders van 5 - 10 - 15 - 20 L Bag in Box-verpakkingen voor olijfolie over de hele wereld. Vooral de 5 - 10 - 20 L Bag in Box-verpakking voor olijfolie wordt geprefereerd door cateringbedrijven, restaurants, pizzaketens, delicatessen, hotelrestaurants en convenience food-fabrieken. De rol van Bag in Box-verpakking voor olijfolie is om de smaak en het aroma van de bijbehorende voedingsmiddelen te verbeteren. Daarom staat OliveOilsLand® erop om onze verse olijven te oogsten op het moment van groene rijpheid, ze snel naar onze molen te brengen en de verse olie onmiddellijk te beschermen tegen smaakbedervende hitte, licht en lucht. OliveOilsLand® Bag in Box is gemaakt van gegolfd karton of massief board; de buitenste doos biedt uitzonderlijke bescherming tijdens het transport. Elke zak is specifiek ontworpen om de exacte vloeistof binnenin te behouden, zodat de inhoud niet wordt besmet door de lucht van buiten.
Onze OliveOilsLand®-producten, die worden geproduceerd met de koude persmethode in onze faciliteit waar de voedselveiligheidsnormen op het hoogste niveau worden beschermd en in roestvrijstalen tanks zonder contact met lucht, voelen aangenaam aan op uw smaakpapillen met hun unieke smaak. Het wordt ook wel de Aegean Flavour genoemd onder de mensen.
Een natuurlijke olie met een hoog gehalte aan vitamines, aroma, polyfenolen en antioxidanten wordt verkregen door opslag onder stikstofgas en botteling weg van licht en zuurstof. Kwaliteitscontroleactiviteiten worden gepland en ontwikkeld in overeenstemming met het ISO 9001 Kwaliteitsmanagementsysteem in alle processen van de oogst tot het bereiken van de consument.
Onze olie die we produceren onder het merk OliveOilsLand®, dat de toonaangevende fabrikant van gecertificeerde beste biologische olijfolie in Turkije is.
Wanneer u het ruikt, zult u vers gemaaid gras, groene amandelen, amandelen, groene appels, groene tomatenstelen, groene bananenschillen, artisjok en erwt ruiken; het ruikt als een parfum.
Het is geproduceerd met nanotechnologie voor hardnekkige oliën en vuil. Het is gemaakt van 80% polyester en 20% polyamide garen. Door een speciale verftechniek wordt het percentage polyamide nog actiever gemaakt, wat zorgt voor een hoge kwaliteit. Dankzij de gemakkelijk te reinigen en onderhoudsvriendelijke structuur is het zowel voor huishoudelijk als industrieel gebruik geproduceerd. Productie kan plaatsvinden in de gewenste kleur, maat en gramgewicht. Het vereist geen detergent.